Autor Wątek: Karta graficzna Radeon X1300Pro 256-problem  (Przeczytany 1320 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

andrzejrz

  • Szeregowiec
  • *
  • :
  • Wiadomości: 2
Karta graficzna Radeon X1300Pro 256-problem
« dnia: 22 Styczeń 2006, 18:27:53 »

Bardzo proszę o odpowiedź.Mam kartę MSI Radeon X1300Pro256,Płytę główną Gigabyte GA-8I915 P dual graphic,procesor CeleronD 2,66,DDR2 512mb,zasilacz 350W.Mam problem przy przeglądaniu stron internetowych z tzw.falującym obrazem.Po testach okazało się,że karta nie ma zainstalowanych sterowników 3d.Po instalacji nowych sterowników najczęściej obraz monitora staje się czarny(wygaszacz,którego nie można uruchomic).Trzy razy funkcje direct3d były dostępne,ale już przy 8 się sterownik wysypał.Mam direxta 9c.Na stronie MSI piszą o biosie karty,ale przy wgrywaniu wyskakuje mni błąd.MSI live monitor nie znajduje mni nowego biosu,a sterowniki tak.
Zapisane

Lzep

  • Generał
  • *****
  • :
  • Wiadomości: 3244
Odp: Karta graficzna Radeon X1300Pro 256-problem
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Styczeń 2006, 18:39:05 »

Przecież ten temat był niedawno - 4 posty niżej - i jest tam link do ściągnięcia BIOS-u - żadne tam Live Updaty czy monitory itp. wynalazki.
Poczytaj sobie : http://forum.msi-polska.pl/index.php?topic=712.0
Pozdr.
Zapisane
MSI KT4AV, Athlon XP 2400+@2700+(2.2GHz, 176x12.5, 1.675V), Spire FRII, 2x512MB PC3500 Kingston HyperX(2-2-2-6-1T), 40GB IDE +(80+200) GB SATA, GB-ATI R9550, TV Medion (Ph SAA7134 HL), Chieftec 360-302-DF, WIN2K PL/SP4
----------------------------
Your Time Is Gonna Come ...