Autor Wątek: windows 7 problem z instalacja (recovery)  (Przeczytany 3083 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pch7

  • Gość
windows 7 problem z instalacja (recovery)
« dnia: 22 Grudzień 2010, 16:32:31 »

Witam,
mam taki problem
chcialem przeinstalowac system poprzez system recovery wszystko wykonalem zgodnie z instrukcja oprogramowania...
opis:
na koncu instalacji pojawia sie komunikat ze:
system operacyjny bla bla bla zostal zainstalowany kompletnie .. prosze kliknac ok do ponownego rozruchu -> ide z godnie z opisem komp sie restartuje i robi sie czarne tlo z napisem "brakuje systemu"
porosze o porade.. co za gosc pisowni sie czepia
z tego co mi sie wydaje to nie forum pisowni jezyka polskiego..
w dodatku prosze jest jak najbardziej poprawna forma - polecam slowink jezyka polskiego..
(pl liter nie posiadam)

[ A ja poproszę o poprawę pisowni - na tym Forum obowiązuje język polski -> Regulamin, pkt.IV.8 - Lzep ]
« Ostatnia zmiana: 22 Grudzień 2010, 21:21:03 wysłana przez pch7 »
Zapisane

Lzep

  • Generał
  • *****
  • :
  • Wiadomości: 3244
Odp: windows 7 problem z instalacja (recovery)
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Grudzień 2010, 21:28:12 »

porosze o porade.. co za gosc pisowni sie czepia
z tego co mi sie wydaje to nie forum pisowni jezyka polskiego..
w dodatku prosze jest jak najbardziej poprawna forma - polecam slowink jezyka polskiego..
(pl liter nie posiadam)

[ A ja poproszę o poprawę pisowni - na tym Forum obowiązuje język polski -> Regulamin, pkt.IV.8 - Lzep ]
Owszem prosze mogło by być, ale Ty napisałeś porosze i jeszcze polecasz slowink- no to jest jest dobre, nie powiem  :D.
Za lekceważenie Regulaminu i poleceń moderatora dostajesz blokadę pisania na tydzień - w tym czasie "kup" sobie polskie litery i "słowink" !
Jak po tygodniu nie poprawisz tego śmietnika, to wyślę go do Kosza i tak się skończy Twoja kariera na tym Forum !
Pozdr.  :)
Zapisane
MSI KT4AV, Athlon XP 2400+@2700+(2.2GHz, 176x12.5, 1.675V), Spire FRII, 2x512MB PC3500 Kingston HyperX(2-2-2-6-1T), 40GB IDE +(80+200) GB SATA, GB-ATI R9550, TV Medion (Ph SAA7134 HL), Chieftec 360-302-DF, WIN2K PL/SP4
----------------------------
Your Time Is Gonna Come ...

pch7

  • Gość
Odp: windows 7 problem z instalacja (recovery)
« Odpowiedź #2 dnia: 31 Grudzień 2010, 08:28:11 »

mozesz mnie wywalic z forum wali mi to  ;D patrzac na Ciebie zajebisty moderatorze mozna stwierdzic ze miales ciezkie dziecinstwo widocznie cale zyie rodzice kazali Ci sie dostosowywac do regulaminu w domu i nie mam zamairu nic poprawiac a tym bardziej klocic sie z tak zalosna osoba jaka jestes 8)
cwaniak jestes straszny a grozby zatrzymaj sobie dla swoich znajomych!
bo na mnie jakos to nie dziala :D dziwi mnie tylko to ze tacy ludzie prowadza takie forum
ps wal sie na ryj i zakoncz moja "kariere na forum" hahaha!
Zapisane

Lzep

  • Generał
  • *****
  • :
  • Wiadomości: 3244
Odp: windows 7 problem z instalacja (recovery)
« Odpowiedź #3 dnia: 31 Grudzień 2010, 10:31:49 »

Nie chce mi się rąk brudzić - zostawię Twój post "na pamiątkę" - niech wszyscy obejrzą Twoją "wielką klasę"  :(
A o Twoim losie na Forum niech decydują pracownicy MSI, ja i tak za dużo tu robię narażając się tylko na takie "wypociny" sfrustrowanych małolatów !

PS.
Widzę, że już sam się "wyautowałeś" - OK !
« Ostatnia zmiana: 31 Grudzień 2010, 10:38:17 wysłana przez Lzep »
Zapisane
MSI KT4AV, Athlon XP 2400+@2700+(2.2GHz, 176x12.5, 1.675V), Spire FRII, 2x512MB PC3500 Kingston HyperX(2-2-2-6-1T), 40GB IDE +(80+200) GB SATA, GB-ATI R9550, TV Medion (Ph SAA7134 HL), Chieftec 360-302-DF, WIN2K PL/SP4
----------------------------
Your Time Is Gonna Come ...