Autor Wątek: Nahmic 3 problem z dźwiękiem  (Przeczytany 179 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dawidbajor

  • Szeregowiec
  • *
  • :
  • Wiadomości: 1
Nahmic 3 problem z dźwiękiem
« dnia: 28 Czerwiec 2020, 09:03:00 »

Witam,

Posiadam płytę główne msi mpg x570 edge wifi! Borykam się z takim problemem, że za każdym razem gdy instaluje sterowniki po uruchomieniu ponownym komputera, który nakazuje mi ta właśnie istalacja nie mam dźwieku.

Dodam, że gdy odinstaluje sterowniki dźwięk wraca jednak jest on w zdecydowanie gorszej jakości niż przedtem, pozdrawiam.

Poczas instalacji kierowałem się tutorialem zamieszczonym na YouTub'e przez MSI
Link: https://www.youtube.com/watch?v=_I0dD8QBkYE
« Ostatnia zmiana: 28 Czerwiec 2020, 09:10:16 wysłana przez dawidbajor »
Zapisane

MSI FAE

  • Global Moderator
  • Generał
  • *****
  • :
  • Wiadomości: 5505
  • Technical Support
    • MSI Polska
Odp: Nahmic 3 problem z dźwiękiem
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Czerwiec 2020, 08:56:28 »

Hej,
Sprawdź kilka rzeczy:
- upewnij się, że BIOS masz w najnowszej wersji, jeśli nie to zaktualizuj  - https://forum-pl.msi.com/index.php?topic=15146.0
- upewnij się, że system masz w UEFI - jeśli nie to przeinstaluj do UEFI
- zaktualizuj OS poprzez Windows Update (iilkaj "Sprawdź Aktualizację" póki system będzie coś wyszukiwał)
- sterowniki pobierasz ze strony wsparcia - https://pl.msi.com/Motherboard/support/MPG-X570-GAMING-EDGE-WIFI#down-driver ?

pozdrawiam,
Zapisane
Proszę nie pisać do mnie prywatnych wiadomości w sprawie problemów ze sprzętem. Od tego jest forum, a ja czytam wszystkie tematy.

Lista najczęściej zadawanych pytań - https://forum-pl.msi.com/index.php?topic=13785.0

MSI FAE Poland