Autor Wątek: problem po przywróceniu ustawień fabrycznego  (Przeczytany 2217 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

przemek198727

  • Szeregowiec
  • *
  • :
  • Wiadomości: 2
problem po przywróceniu ustawień fabrycznego
« dnia: 21 Październik 2018, 09:52:36 »

Witam serdecznie.

Mianowicie po przywróceniu ustawień fabrycznych połowa rzeczy na lapku nie chodziła.

Mam pliki iso recovery na pendrive ale za cholerę nie idzie tego uruchomić.

W tej chwili nawet nie chce sie uruchomić komputer bo wyskakuje taki oto ekran



Czy jest możliwość abym sam to naprawił ,czy musze wysyłac na gwarancje?

Zapisane

MSI FAE

  • Global Moderator
  • Generał
  • *****
  • :
  • Wiadomości: 5606
  • Technical Support
    • MSI Polska
Odp: problem po przywróceniu ustawień fabrycznego
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Październik 2018, 11:47:17 »

Hej,
  Jak masz plik .ISO na pendrive, to będziesz musiał to wypalić. Samo .ISO się magicznie nie zabootuje z pendrive. Nie napisałeś też jaki to sprzęt w ogóle.
  Jak nie masz napędu to będzie trzeba zgłosić na serwis, żeby Ci przeinstalowali system.
  pozdrawiam,
Zapisane
Proszę nie pisać do mnie prywatnych wiadomości w sprawie problemów ze sprzętem. Od tego jest forum, a ja czytam wszystkie tematy.

Lista najczęściej zadawanych pytań - https://forum-pl.msi.com/index.php?topic=13785.0

MSI FAE Poland

przemek198727

  • Szeregowiec
  • *
  • :
  • Wiadomości: 2
Odp: problem po przywróceniu ustawień fabrycznego
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Październik 2018, 07:53:58 »

temat do zamknięcia

sprzęt jedzie do serwisu
Zapisane