Autor Wątek: 6600GT problem z filmami rozwiązany !!!!!  (Przeczytany 5374 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

RedDragon

  • Gość
6600GT problem z filmami rozwiązany !!!!!
« dnia: 14 Sierpień 2006, 07:53:45 »

A więc problem z karta z serii 6600 z filmami został rozwiązani nie trzeba instalować ani sterowników ani nowych kodeków należy zaktualizować chipset płyty głównej w moim przypadku płyta jest na nforce2 i każdy kto ma płytę na nforce2 i ma taki sam problem w windowsie xp niech zasysa to i problem rozwiązany ehttp://www.nvidia.pl/object/nforce_udp_winxp_5.10_pl.html wydajność karty zwiększa się jak to było w moim przypadku a problem polega na tym ze komputer wykrywa karte w PCI a jest ona w AGP-8
Lzep skoro jesteś takim niesamowitym znawcą to czego nie napisałeś jak rozwiązać problem, czy ty kiedykolwiek komuś pomogłeś ??
« Ostatnia zmiana: 16 Sierpień 2006, 19:04:21 wysłana przez Lzep »
Zapisane

Lzep

  • Generał
  • *****
  • :
  • Wiadomości: 3244
Odp: 6600GT problem z filmami rozwiązany !!!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Sierpień 2006, 09:15:45 »

Cytuj
czy ty kiedykolwiek komuś pomogłeś ?
Chyba nie ...... ale dla pewności przeczytaj wszystkie moje posty to może się dowiesz ?
A najlepiej to załóż ankietę  ???
 ;D
Zapisane
MSI KT4AV, Athlon XP 2400+@2700+(2.2GHz, 176x12.5, 1.675V), Spire FRII, 2x512MB PC3500 Kingston HyperX(2-2-2-6-1T), 40GB IDE +(80+200) GB SATA, GB-ATI R9550, TV Medion (Ph SAA7134 HL), Chieftec 360-302-DF, WIN2K PL/SP4
----------------------------
Your Time Is Gonna Come ...

witek_p

  • Generał
  • *****
  • :
  • Wiadomości: 986
Odp: 6600GT problem z filmami rozwiązany !!!!!
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Sierpień 2006, 10:09:57 »

A więc problem z karta z serii 6600 z filmami został rozwiązani nie trzeba instalować ani sterowników ani nowych kodeków należy zaktualizować chipset płyty głównej w moim przypadku płyta jest na nforce2 i każdy kto ma płytę na nforce2 i ma taki sam problem w windowsie xp niech zasysa to i problem rozwiązany ehttp://www.nvidia.pl/object/nforce_udp_winxp_5.10_pl.html ........
Musiał bym napisać dosadniej ale nie zniżę się do Twojego poziomu, ale ..... najpierw piszesz że nie trzeba instalować żadnych sterowników a potem dajesz linka do sterowników nForce2  :o ??? Przecież to jest pierwszy i podstawowy sterownik który instaluje się na tej platformie zaraz po postawieniu systemu, więc jeżeli nie miałeś go zainstalowanego, to tylko świadczy o Twojej znajomości sprzętu a nie Lzepa, który chyba gdzieś pisał o sterownikach skoro tak mocno go zaatakowałeś, jak widać Lzep znowu miał rację  ;D
Zapisane
C2D 8400@4,1GHz | Scythe Mugen | MSI P35 Neo2-FIR | GB GV-R777OC-1GD | 4GB Geil Black Dragon CL4 | VERTEX4 64GB | ST2000DM001 | B7200.7 120 | Samsung SH-S182M | Samsung 226BW | AeroCool PGS VS9 + CFT-560A-12C | Logitech DFP

RedDragon

  • Gość
Odp: 6600GT problem z filmami rozwiązany !!!!!
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Sierpień 2006, 12:13:58 »

taki jesteś mądry to czego tego nie napisałeś wcześniej jak masa ludzi miała problemy z tym jakoś nie widziałem żeby ktoś tu napisał o sterach do nforce a są ludzie któży jeszcze się z tym męczą a więc pyta jeszcze raz czego tego nie napisałeś jak to podstawa według ciebie szukałem na innych forach i są kolesie co niewiedzą do dzisiaj ja wiem ze to jest proste ale jak piszesz sterownyki to każdy ma na myśli stery do karty nvidia a nie do chipsetu możesz bardziej profesionalnie określać o jakie stery ci chodzi bo jakoś z twojej pomoocy nikt nic nie zrozumiał a on mi nie pisał o sterownikach tylko od razu mnie beształ i w każdym jego poście podkreśla jaki to on jest znawca a inni są nieporfesionalni a z drugiej strony skoro napisał to czego ludzie wciąż zakładają ten sam temat i piszą ze zmiana sterowników nie pomogła?????
Zapisane

witek_p

  • Generał
  • *****
  • :
  • Wiadomości: 986
Odp: 6600GT problem z filmami rozwiązany !!!!!
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Sierpień 2006, 15:14:09 »

taki jesteś mądry to czego tego nie napisałeś wcześniej jak masa ludzi miała problemy z tym jakoś nie widziałem żeby ktoś tu napisał o sterach do nforce a są ludzie któży jeszcze się z tym męczą ........
Przejrzałeś manuala (instrukcję) do płyty ? podejrzewam że nie. Sterowniki do nForce to podstawa i nikt nie zakłada w ogóle że ktoś ich nie zainstalował posiadając płytę na chipsecie nForce, takie są fakty. Poza tym nie mam obowiązku tłumaczenia się przed Tobą dlaczego nic nie napisałem skoro wiedziałem, a Ty zmień ton swoich wypowiedzi, bo na razie zachowujesz się jak rozwydrzony szczeniak.

Wina leży po stronie zgłaszających problem, bo nie opisują dokładnych konfigów oraz sterów które zainstalowali. Gdyby  wypisywali całą listę tego co zainstalowali po postawieniu systemu tego problemu by nie było.
Zresztą nie chce mi się pisać, widać że w d.... masz podstawową sprawę jak instrukcja "obsługi" swojej płyty głównej a masz problemy do innych że nie podali na tacy rozwiązania, udaj się do dobrego lekarza.
« Ostatnia zmiana: 16 Sierpień 2006, 19:06:43 wysłana przez Lzep »
Zapisane
C2D 8400@4,1GHz | Scythe Mugen | MSI P35 Neo2-FIR | GB GV-R777OC-1GD | 4GB Geil Black Dragon CL4 | VERTEX4 64GB | ST2000DM001 | B7200.7 120 | Samsung SH-S182M | Samsung 226BW | AeroCool PGS VS9 + CFT-560A-12C | Logitech DFP

RedDragon

  • Gość
Odp: 6600GT problem z filmami rozwiązany !!!!!
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Sierpień 2006, 15:35:22 »

.....[ tutaj był tekst naruszający wszystkie zasady regulaminu Forum, jak również skutkujący możliwością odpowiedzialności karnej - został usunięty przez Webmastera. Użytkownik RedDragon warunkowo pozostaje jeszcze na Forum - każde najmniejsze uchybienie zasadom obowiązującym na Forum będzie skutkować usunięciem z Forum]
Lzep
« Ostatnia zmiana: 16 Sierpień 2006, 21:08:08 wysłana przez Lzep »
Zapisane

Lzep

  • Generał
  • *****
  • :
  • Wiadomości: 3244
Odp: 6600GT problem z filmami rozwiązany !!!!!
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Sierpień 2006, 18:48:44 »

Teraz to już przegiąłeś - postaram Ci się załatwić szybkie usunięcie z tego Forum ???
Zapisane
MSI KT4AV, Athlon XP 2400+@2700+(2.2GHz, 176x12.5, 1.675V), Spire FRII, 2x512MB PC3500 Kingston HyperX(2-2-2-6-1T), 40GB IDE +(80+200) GB SATA, GB-ATI R9550, TV Medion (Ph SAA7134 HL), Chieftec 360-302-DF, WIN2K PL/SP4
----------------------------
Your Time Is Gonna Come ...

RedDragon

  • Gość
Odp: 6600GT problem z filmami rozwiązany !!!!!
« Odpowiedź #7 dnia: 14 Sierpień 2006, 20:23:42 »

A poco mi to forum jak tutaj nic się nie można dowiedzieć, płakać nie będe heheehe.Aha i jeszcze jedno, jak będziecie kasować te posty to zostawcie ten pierwszy, bo moze być więcej ludzi z tym problemem a jak wiadomo wy mu nie pomożecie ?
« Ostatnia zmiana: 16 Sierpień 2006, 19:09:25 wysłana przez Lzep »
Zapisane

RedDragon

  • Gość
Odp: 6600GT problem z filmami rozwiązany !!!!!
« Odpowiedź #8 dnia: 16 Sierpień 2006, 09:22:41 »

O widzę że jakoś mnie nie możesz usunąć z tego forum  i to cię pewnie strasznie męczy że taki ważniak jak ty nic nie może
Zapisane

Lzep

  • Generał
  • *****
  • :
  • Wiadomości: 3244
Odp: 6600GT problem z filmami rozwiązany !!!!!
« Odpowiedź #9 dnia: 16 Sierpień 2006, 10:20:06 »

Nie martw się - wszystko jest na dobrej drodze ! Masz jeszcze ostatnią szansę - jeśli pousuwasz te wszystkie świństwa naruszające regulamin.
Jak ja to zrobię to już będzie za późno !
Pozdr.  >:(
Zapisane
MSI KT4AV, Athlon XP 2400+@2700+(2.2GHz, 176x12.5, 1.675V), Spire FRII, 2x512MB PC3500 Kingston HyperX(2-2-2-6-1T), 40GB IDE +(80+200) GB SATA, GB-ATI R9550, TV Medion (Ph SAA7134 HL), Chieftec 360-302-DF, WIN2K PL/SP4
----------------------------
Your Time Is Gonna Come ...

RedDragon

  • Gość
Odp: 6600GT problem z filmami rozwiązany !!!!!
« Odpowiedź #10 dnia: 16 Sierpień 2006, 11:06:51 »

co ci się stało że taki miły się zrobiłeś nie mogę chyba pomyliłem forum :o teraz to mnie łądnie pozamiatałeś nie spodziewałem się takiego postu ??? :o
« Ostatnia zmiana: 16 Sierpień 2006, 19:10:15 wysłana przez Lzep »
Zapisane